Café På Banen

Café på Banen

I vores café, der er placeret i den gamle og smukke stationsbygning på Hobros Banegård, tilbyder vi et arbejdsfællesskab og en træningsbane for borgere, der har brug for et springbræt ind i arbejdslivet. Vi vil i samarbejde med borger og sagsbehandler udarbejde en udviklingsplan, der er tilrettelagt den enkelte borger. Denne plan vil være udgangspunktet for et systematisk arbejde mod målet om at bringe borgeren tættere på beskæftigelse eller uddannelse.

Café På Banen er drevet på almindelige forretningsvilkår med betalende kunder, drift og arbejdsprocesser, som også findes på ikke-socialøkonomiske caféer. Vi bestræber os på at alle caféens gæster – uanset om det er rejsende, forbipasserende eller siddende gæster – får en oplevelse ud over det sædvanlige: lækker mad, personlig betjening og et hjertevarmt personale, der har brug for lidt ekstra tålmodighed og forståelse.

Café På Banen - et beskæftigelsestilbud i verdensklasse

Vi adskiller os fra ordinære caféer ved, at vi udover vores dygtige køkkenfaglige personale har ansat en mestringspsykolog, der arbejder med vores visiterede borgere. Derudover er vores resterende personale mennesker, der på nuværende tidspunkt ikke har en oplagt plads på det etablerede arbejdsmarked. Vores tilbud er målrettet aktivitetsparate borgere, som med den rette støtte, oplæring og omsorg, kan indgå i driften af en café, hvilket kan hjælpe dem videre i livet og ind på arbejdsmarkedet.

Vores tilbud giver den visiterede borger et social fællesskab, der kan bidrage til, at de får en meningsfyldt hverdag. Derudover udvikler borgeren konkrete arbejdskompetencer i særligt tilrettelagte og rummelige rammer. Overordnet ønsker vi, at borgeren oplever, at der er noget, de er rigtig gode til.

Hverdagen på Café På Banen

Som medarbejder på Café På Banen indgår du i et arbejdsfællesskab, hvor du bliver anset som en kollega fra første dag. Vi har dygtige kokke ansat, som fungerer som din læremester, og vores socialrådgiver sørger for at, du får den støtte og omsorg, du har behov for i arbejdet. I fællesskab med vores kok og socialrådgiver finder vi frem til, hvilke arbejdsopgaver i caféen du finder interessant. Det afhænger af dine behov i hverdagen og dine drømme for fremtiden. Det er muligt at målrette et forløb, så man enten arbejder inden for et enkelt område, eller så man kommer rundt i flere områder.

Hvis du drømmer om at arbejde i et køkken, så kan caféen give dig rigtigt mange vigtige kompetencer inden for almindelig café drift, herunder blandt andet:

  • Tjener og barista: kaffebrygning, servering, kassebetjening og kundeservice.
  • Delikatesse: tilberedning af delikatesser, anretning af tapas, sandwich og salater.
  • Køkken: madlavning, hygiejne regler og bagning.

Hvis du gerne vil læse mere om vores café så besøg vores hjemmeside: http://www.cafepaabanen.dk/

Kontakt Hedehuset, hvis du har spørgsmål

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til vores botilbud. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

STU

Kontakt

Ring eller skriv til os hvis du vil vide mere om vores tilbud

Udover tilbud om bosted for børn og unge har vi også flere forskellige tilbud til voksne, bl.a. bosted til udviklingshæmmede voksne samt for borgere med autisme. 

Vi har 2 botilbud; en dagbeskæftigelse med bl.a. STU samt bostøtte til voksne i eget hjem.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvem vi er, og hvad vi kan som socialpædagogisk opholdssted.

Du er også altid velkommen til at komme forbi og kigge nærmere på vores opholdssted og botilbud – men af hensyn til os alle, beder vi dig kontakte os inden og aftale nærmere.

Fonden Hedehuset  -  ​Stations​vej 12, 1. sal, 9500 Hobro  -  CVR: 74663028  -  Tlf.: 98 54 16 82  -  E-mail: hedehuset@hedehuset.dk