Café Salt

For at se denne Facebook video skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke

Café Salt, der er beliggende i Mariager Saltcenter, er et af vores nyere skud på stammen af Hedehuset’s STU og beskæftigelsestilbud. I caféen kan STU-eleverne og de visiterede borgere arbejder i en virkelighedsnær ramme, der tilbyder ekstra støtte, når det er nødvendigt. Borgerne er ikke ansat for syns skyld, men fordi deres arbejdskraft har en værdi og for at give borgeren et mere meningsfyldt liv.

Café Salt drives ligesom resten af Fonden Hedehuset som en socialøkonomisk virksomhed, hvilket betyder at et eventuelt overskud skal geninvesteres i virksomheden. Formålet hos os i Café Salt er derfor ikke at skabe profit, men derimod at skabe beskæftigelsesindsatser for borgere, der ikke har en umiddelbar plads indenfor det etablerede arbejdsmarked eller uddannelsessystem. Vi vil i samarbejde med borger og sagsbehandler udarbejde en udviklingsplan, der er tilrettelagt den enkelte borger. Denne plan vil være udgangspunktet for et systematisk arbejde mod målet om at bringe borgeren tættere på beskæftigelse eller uddannelse.

Caféen er drevet på almindelige forretningsvilkår, hvor vores personale står for alle arbejdsprocesserne og er afhængige af betalende kunder. Hos Café Salt går vi derfor højt op i, at vores gæster får en helstøbt oplevelse, hvor mad, omgivelser og atmosfære går op i en højere enhed. I vores café er der en afslappet stemning og vores personale består af mennesker, der er varme og medmenneskelige og som nogle gange har behov for lidt ekstra tålmodighed og forståelse.

Beskæftigelsestilbuddet og STU på Café Salt giver vores visiterede borgere mulighed for at indgå i et socialt fællesskab, hvor der er fokus på deres ressourcer og succes. Borgeren får ydermere mulighed for at udvikle konkrete arbejdskompetencer i særligt tilrettelagte og rummelige rammer.

Hverdagen på Café Salt

Som medarbejder på Café På Banen indgår du i et arbejdsfællesskab, hvor du bliver anset som en kollega fra første dag. Vi har dygtige kokke ansat, som fungerer som din læremester og vores socialrådgiver sørger for at, du får den støtte og omsorg, du har behov for i arbejdet. I fællesskab med vores kok og socialrådgiver finder vi frem til, hvilke arbejdsopgaver i caféen du finder interessant. Det afhænger af dine behov i hverdagen og dine drømme for fremtiden. Det er muligt at målrette et forløb, så man enten arbejder inden for et enkelt område, eller så man kommer rundt i flere områder.

Hvis du drømmer om at arbejde i et køkken, så kan caféen give dig rigtigt mange vigtige kompetencer inden for almindelig café drift, herunder blandt andet:

-​Tjener og barista: kaffebrygning, servering, kassebetjening og kundeservice.

-​Delikatesse: tilberedning af delikatesser, anretning af tapas, sandwich og salater.

-​Køkken: madlavning, hygiejne regler og bagning.

Hvis du gerne vil læse mere om vores café, så besøg vores hjemmeside www.cafe-salt.dk.

Kontakt Hedehuset, hvis du har spørgsmål

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til vores botilbud. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

STU

Kontakt

Ring eller skriv til os hvis du vil vide mere om vores tilbud

Udover tilbud om bosted for børn og unge har vi også flere forskellige tilbud til voksne, bl.a. bosted til udviklingshæmmede voksne samt for borgere med autisme. 

Vi har 2 botilbud; en dagbeskæftigelse med bl.a. STU samt bostøtte til voksne i eget hjem.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvem vi er, og hvad vi kan som socialpædagogisk opholdssted.

Du er også altid velkommen til at komme forbi og kigge nærmere på vores opholdssted og botilbud – men af hensyn til os alle, beder vi dig kontakte os inden og aftale nærmere.

Fonden Hedehuset  -  ​Stations​vej 12, 1. sal, 9500 Hobro  -  CVR: 74663028  -  Tlf.: 98 54 16 82  -  E-mail: hedehuset@hedehuset.dk