Beskæftigelsestilbud​

Vi tilbyder forskellige beskæftigelsesindsatser som kan imødekomme ​forskellige målgrupper alt efter behov. Indsatserne ydes efter Servicelovens §§ 103 og 104 samt efter Lov om aktiv beskæftigelsesindsats.

Disse tilbud er:

Café På Banen er målrettet aktivitetsparate unge, som med den rette støtte kan indgå i driften af den socialøkonomiske café. I dette tilbud tilegner den visterede medarbejder sig konkrete arbejdsmarkedsrettede kompetencer, som har et arbejdsmarked og uddannelsesretninger i direkte forlængelse. Du kan læse mere om Café På Banen her.​

Café Salt er vores sidste nye skud på stammen af socialøkonomiske STU og beskæftigelsestilbud. Café Salt ligger på Saltcenteret i Mariager. Her får de unge muligheden for at lære færdigheder inden for café, køkken og restauration.

Besøg stedet på www.cafe-salt.dk.

Harlekin Job er ligesom Café På Banen målrettet aktivitetsparate borgere, men henvender sig til en målgruppe der i højere grad har behov for en helhedsorienteret pædagogisk indsats og støtte for at fungere på en arbejdsplads. Du kan læse mere om Harlekin Job her.

Aktivitet og Samvær eller Beskyttet Beskæftigelse der er målrettet borgere, som er tilkendt en førtidspension og har sagt ja til et aktivitets- eller beskæftigelsestilbud. Du kan læse mere om dette tilbud ved at klikke her.​​

Et aktivitets- og samværstilbud leveres efter Servicelovens § 104, og Beskyttet Beskæftigelse leveres efter Servicelovens § 103. 

Ved beskyttet beskæftigelse aflønner kommunen borgeren for indsatsen. Det er også kommunen, der fastsætter lønnen.

Kontakt Hedehuset, hvis du har spørgsmål

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til vores botilbud. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Ring eller skriv til os hvis du vil vide mere om vores tilbud

Udover tilbud om bosted for børn og unge har vi også flere forskellige tilbud til voksne, bl.a. bosted til udviklingshæmmede voksne samt for borgere med autisme. 

Vi har 2 botilbud; en dagbeskæftigelse med bl.a. STU samt bostøtte til voksne i eget hjem.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvem vi er, og hvad vi kan som socialpædagogisk opholdssted.

Du er også altid velkommen til at komme forbi og kigge nærmere på vores opholdssted og botilbud – men af hensyn til os alle, beder vi dig kontakte os inden og aftale nærmere.

Fonden Hedehuset  -  ​Stations​vej 12, 1. sal, 9500 Hobro  -  CVR: 74663028  -  Tlf.: 98 54 16 82  -  E-mail: hedehuset@hedehuset.dk