Beskæftigelsestilbud​

Vi tilbyder forskellige beskæftigelsestilbud som kan imødekomme ​forskellige målgrupper alt efter behov. Disse tre tilbud er:

Café På Banen er målrettet aktivitetsparate ledige som med den rette støtte kan indgå i driften af café. I dette tilbud tilegner den visterede medarbejder sig konkrete arbejdsmarkedsrettede kompetencer, som har et arbejdsmarked og uddannelsesretninger i direkte forlængelse. Du kan læse mere om Café På Banen her.

Harlekin Job er ligesom Café På Banen målrettet aktivitetsparate borgere, men henvender sig til en målgruppe der i højere grad har behov for en helhedsorienteret pædagogisk indsats og støtte for at fungere på en arbejdsplads. Du kan læse mere om Harlekin Job her.

Aktivitet og Samvær som er målrettet borgere som er tilkendt en førtidspension og har sagt ja til et aktivitetstilbud. Du kan læse mere om dette tilbud ved at klikke her.​​

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Ring eller skriv til os hvis du vil vide mere om vores tilbud

Udover tilbud om bosted for børn og unge har vi også flere forskellige tilbud til voksne, bl.a. bosted til udviklingshæmmede voksne samt for borgere med autisme. 

Vi har 2 botilbud; en dagbeskæftigelse med bl.a. STU samt bostøtte til voksne i eget hjem.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvem vi er, og hvad vi kan som socialpædagogisk opholdssted.

Du er også altid velkommen til at komme forbi og kigge nærmere på vores opholdssted og botilbud – men af hensyn til os alle, beder vi dig kontakte os inden og aftale nærmere.

Fonden Hedehuset  -  ​Stations​vej 12, 1. sal, 9500 Hobro  -  CVR: 74663028  -  Tlf.: 98 54 16 82  -  E-mail: hedehuset@hedehuset.dk