Aktivitet og Samvær​

Dette tilbud er målrettet førtidspensionister, som har takket ja til et aktivitetstilbud i dagtimerne. Vi har fokus på at tilpasse aktiviteterne, så de passer til de evner og interesser deltagerne har. Det er forskelligt, om de visiterede borgere der kommer på Aktivitet og Samvær bor i et af Hedehusets egne tilbud eller om de bor i egen lejlighed eller i en anden type bolig med støtte.​ Fysisk er tilbuddet placeret i sammenhæng med vores øvrige STU og beskæftigelsestilbud, enten på det kreative værksted, træ- og metal eller i en af vores caféer i henholdsvis Mariager eller Hobro. 

Kontakt Hedehuset, hvis du har spørgsmål

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til vores botilbud. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Ring eller skriv til os hvis du vil vide mere om vores tilbud

Udover tilbud om bosted for børn og unge har vi også flere forskellige tilbud til voksne, bl.a. bosted til udviklingshæmmede voksne samt for borgere med autisme. 

Vi har 2 botilbud; en dagbeskæftigelse med bl.a. STU samt bostøtte til voksne i eget hjem.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvem vi er, og hvad vi kan som socialpædagogisk opholdssted.

Du er også altid velkommen til at komme forbi og kigge nærmere på vores opholdssted og botilbud – men af hensyn til os alle, beder vi dig kontakte os inden og aftale nærmere.

Fonden Hedehuset  -  ​Stations​vej 12, 1. sal, 9500 Hobro  -  CVR: 74663028  -  Tlf.: 98 54 16 82  -  E-mail: hedehuset@hedehuset.dk