Café På Banen

Café På Banen er et arbejdsfællesskab og en træningsbane, hvor der er plads til alle. Her har vi højt til loftet og en stor rummelighed og respekt for hinanden.

Vores café, cafeteria og kantine fungerer på helt almindelige forretningsvilkår med betalende kunder, drift og arbejdsprocesser. Vores medarbejdere består foruden dygtige kokke, en omsorgsfuld socialrådgiver og en psykolog primært af mennesker, som på nuværende tidspunkt ikke har en oplagt plads på det etablerede arbejdsmarked. Hos os får de den tid, den oplæring og den omsorg, der skal til for at hjælpe dem videre i livet og ind på arbejdsmarkedet.

Nogle har brug for et socialt arbejdsfællesskab, der giver dem glæde og mening, nogle har brug for konkrete arbejdskompetencer i særligt tilrettelagte og rummelige rammer og andre har bare brug for at blive mindet om, at der er noget, de er rigtig gode til. Fælles er, at de har brug for noget ekstra for at komme videre i livet og ind på arbejdsmarkedet.

Bliv medarbejder På Banen - sammen finder vi vejen!

Som medarbejder i Café På Banen indgår du i et arbejdsfællesskab fra første dag. Hos os er du først og fremmest en kollega, der skal bidrage til, at vi sammen kan give vores gæster den bedste oplevelse. Vores knalddygtige kokke fungerer som læremestrer og vores socialrådgiver sørger for, at du altid har den rette støtte og omsorg i arbejdet.

Der er flere muligheder for arbejdsopgaver i Café På Banen. Hvad der giver mening for dig, afhænger af dine interesser, dine drømme for fremtiden og dine behov i hverdagen.​

Café På Banen - Hobro station

​I Hobros gamle og smukke stationsbygning på banegården har vi indrettet en café, der emmer af kvalitet og mangfoldighed. Her får rejsende, forbipasserende og cafégæster en oplevelse ud over det sædvanlige. Lækker mad og personlig betjening leveres af hjertevarmt personale, der til gengæld beder om lidt ekstra forståelse og tålmodighed.

Drømmer du om at arbejde i et køkken, blive kok eller delikatessemedarbejder, så kan caféen give dig rigtig mange vigtige kompetencer og relevante evner.​

På Caféen får du kompetencer inden for almindelig cafédrift, herunder blandt andet:

  • Tjener og barista: kaffebrygning, servering, kassebetjening og kundeservice
  • Delikatesse: tilberedning af delikatesser, anretning af tapas, sandwich og salater
  • Køkken: madlavning, hygiejneregler og bagning

Et forløb i caféen kan være målrettet et enkelt område, eller du kan komme hele vejen rundt. Fælles for dem er, at de alle har et arbejdsmarked eller en uddannelse i direkte forlængelse, så de kompetencer, du lærer, kan omsættes andre steder.

Café På Banen - et beskæftigelsestilbud i verdensklasse

Vores team består af en mestringspsykolog, en socialrådgiver og en håndfuld køkkenfaglige læremestre. Café På Banen kan derfor rumme de fleste borgere med vores tværprofessionelle og individuelt tilrettelagte forløb. ​

Vi udarbejder i samarbejde med borger og sagsbehandler en udviklingsplan, der passer til den enkelte, og arbejder derefter systematisk mod målet.

Vi tager udgangspunkt i borgeren som medarbejder og finder og beskriver de forudsætninger, der skal til for at bringe vedkommende tættere på beskæftigelse. 

Se mere om Café På Banen på www.cafepaabanen.dk.

Kontakt Hedehuset, hvis du har spørgsmål

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til vores botilbud. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Ring eller skriv til os hvis du vil vide mere om vores tilbud

Udover tilbud om bosted for børn og unge har vi også flere forskellige tilbud til voksne, bl.a. bosted til udviklingshæmmede voksne samt for borgere med autisme. 

Vi har 2 botilbud; en dagbeskæftigelse med bl.a. STU samt bostøtte til voksne i eget hjem.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvem vi er, og hvad vi kan som socialpædagogisk opholdssted.

Du er også altid velkommen til at komme forbi og kigge nærmere på vores opholdssted og botilbud – men af hensyn til os alle, beder vi dig kontakte os inden og aftale nærmere.

Fonden Hedehuset  -  ​Stations​vej 12, 1. sal, 9500 Hobro  -  CVR: 74663028  -  Tlf.: 98 54 16 82  -  E-mail: hedehuset@hedehuset.dk