Café Salt

For at se denne Facebook video skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke

Café Salt er en socialøkonomisk café og restaurant, som danner rammen om en virkelighedsnær STU eller beskæftigelsesindsats.

Café Salt ligger på Saltcentret i Mariager med serveringsterrasse ud over Mariager Fjord.

Café Salt er en del af Fonden Hedehuset der drives som Socialøkonomisk Virksomhed. Det betyder, at et eventuelt overskud skal geninvesteres i virksomheden. Hele Fonden Hedehuset er dermed nonprofit.

Formålet med Café Salt er derfor ikke at skabe profit, men lave STU og beskæftigelsesindsatser for udsatte unge i en virkelighedsnær ramme, hvor de unge oplever deres arbejde giver mening.​

Du skal kontakte din sagsbehandler i kommunen, hvis du har et ønske om at få et beskæftigelsesforløb hos os på Café Salt.​

Se mere om Café Salt på www.cafe-salt.dk.

Kontakt Hedehuset, hvis du har spørgsmål

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til vores botilbud. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Ring eller skriv til os hvis du vil vide mere om vores tilbud

Udover tilbud om bosted for børn og unge har vi også flere forskellige tilbud til voksne, bl.a. bosted til udviklingshæmmede voksne samt for borgere med autisme. 

Vi har 2 botilbud; en dagbeskæftigelse med bl.a. STU samt bostøtte til voksne i eget hjem.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvem vi er, og hvad vi kan som socialpædagogisk opholdssted.

Du er også altid velkommen til at komme forbi og kigge nærmere på vores opholdssted og botilbud – men af hensyn til os alle, beder vi dig kontakte os inden og aftale nærmere.

Fonden Hedehuset  -  ​Stations​vej 12, 1. sal, 9500 Hobro  -  CVR: 74663028  -  Tlf.: 98 54 16 82  -  E-mail: hedehuset@hedehuset.dk