Botilbud tæt på by og natur

Hedehuset Alstrupvej er et dejligt bosted for 9 børn og unge, der er i alderen fra 12-18 år. De børn og unge, som flytter ind hos os, har alle forskellige udfordringer med sig i rygsækken, og hos Hedehuset Alstrupvej er der netop plads til alle. Vi er beliggende i smukke naturomgivelser midt i skoven, men med kort afstand til Mariager by og Mariager Fjord.

En rigtig barndom/ungdom

Hos Hedehuset Alstrupvej vi lægger stor vægt på, at børnene og de unge faktisk lever deres liv, mens de bor her, og ikke lukker sig inde og lader sig definere af deres problematikker. Vi minder hele tiden børnene og de unge menneskeri huset om, at de har en barndom og en ungdom – ikke en behandlingsdom. Vi ser altså på børnene og de unge som børn og unge - ikke som behandlingsobjekter eller diagnoser!

Et trygt og rart sted

Hos Hedehuset Alstrupvej er der rig mulighed for socialt samvær og udviklingsmuligheder, der dog altid foregår på børnenes og de unges præmisser, så de får gode og succesfulde oplevelser. Der er desuden altid professionelle og faguddannede voksne til stede, som beboerne kender og er trygge ved. Vores medarbejdere brænder for deres job og er passionerede omkring det de laver, hvilket afspejler sig i beboernes trivsel. Vi lægger hos Hedehuset Alstrupvej vægt på høj kvalitet, hvilket også afspejles i den sidste tilsynsrapport fra Socialtilsyn Nord. Tilbuddet er desuden godkendt efter servicelovens paragraf § 52, § paragraf 66,5 samt § paragraf 107.​

​Firmainformation

Fonden Hedehuset

CVR: 74663028

adresseinformation

Havnevej 2

9550 Mariager

kontaktinformation

Telefon​: 98 54 16 82

E-mail: hedehuset@hedehuset.dk