Botilbud tæt på by og natur​

Opholdsstedet er fysisk placeret på to adresser. Det betyder at vi kan matche vores gruppe af børn og unge så de indgår i det fællesskab der bedst muligt støtter op om en positiv udvikling for gruppen og den enkelte. På denne side kan du læse mere om de fysiske rammer på de to adresser. Hvis du vil læse mere om vores pædagogiske arbejde kan du gøre det her. ​​​

Alstrupvej​

Huset på Alstrupvej har plads til 9 børn og unge ad gangen. Huset ligger i idyllisk omgivet af skov og natur, men stadig i gå-afstand til Mariager by hvor der er indkøbsmuligheder og gode busforbindelser.

Indretningen i huset er hjemlig og de børn og unge som bor der har rig mulighed for at have indflydelse på hvordan både indendørs- og udendørsarealerne udnyttes. For tiden har vi indrettet en biograf på loftet hvor vi kan holde fælles filmaftener eller spille x-box turneringer.

Udenfor har vi en fodboldbane som bruges flittigt i fritiden hvor børn og voksne spiller sammen. Vi har bålplads og en crosserbane hvor vi kan køre med vores crosser når vi trænger til lidt action. Crosseren står i vores værksted hvor vi også kan arbejde med at reparere cykler og knallerter, som mange af vores unge har interesse for. 

Skrødstrupvej​​

Hedehuset på Skrødstrupvej er et nedlagt landbrug beliggende i den lille landsby Skrødstrup, ca. 6 km. fra Mariager by. Det nedlagte landbrug danner de hyggelige rammer om et botilbud for 6 børn og unge mellem 12 og 18 år.​

Huset er indrettet så det er hyggeligt og hjemligt for de unge beboere. Udendørs er der værksted, boldbane og et stort grønt område som giver rig mulighed for friluftaktiviteter i fritiden.

Kontakt Hedehuset, hvis du har spørgsmål

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til vores botilbud. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Ring eller skriv til os hvis du vil vide mere om vores tilbud

Udover tilbud om bosted for børn og unge har vi også flere forskellige tilbud til voksne, bl.a. bosted til udviklingshæmmede voksne samt for borgere med autisme. 

Vi har 2 botilbud; en dagbeskæftigelse med bl.a. STU samt bostøtte til voksne i eget hjem.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvem vi er, og hvad vi kan som socialpædagogisk opholdssted.

Du er også altid velkommen til at komme forbi og kigge nærmere på vores opholdssted og botilbud – men af hensyn til os alle, beder vi dig kontakte os inden og aftale nærmere.

Fonden Hedehuset  -  ​Stations​vej 12, 1. sal, 9500 Hobro  -  CVR: 74663028  -  Tlf.: 98 54 16 82  -  E-mail: hedehuset@hedehuset.dk