Individuelt tilrettelagt forløb

Pædagogik ud fra anerkendte principper

På vores opholdssted kombinerer vi det professionelle miljø med omsorgsfulde og oprigtige relationer mellem unge og voksne. Vi arbejder ud fra anerkendte pædagogiske principper, hvor vi viser anerkendelse ved at se muligheder frem for begrænsninger. Hedehuset har med over 35 års erfaring og med vores uddannede stabile medarbejdere en faglig og kompetent viden om den socialpædagogiske og psykologiske intervention, der er påkrævet, når et ungt menneske bliver anbragt uden for hjemmet. På Hedehuset har vi således indgående kendskab til vores målgruppe og den pædagogiske praksis, som højner vores beboeres udvikling og trivsel. Du er altid velkommen til at kontakte os for at få mere information eller til at komme på besøg og opleve, hvad vi kan tilbyde.​​

Individuelt tilrettelagte forløb med fokus på små løbende mål

Et forløb hos Hedehuset er altid individuelt tilrettelagt. Det sker i et samarbejde mellem os, den visiterende myndighed og barnet eller den unge. Vi kan varetage en bred vifte af problematikker, fra de meget indadvendte til de udadreagerende børn og unge. Fysisk er opholdsstedet placeret på to adresser. Det er en fordel i arbejdet, fordi vi kan matche vores børn og unge, så de kan være i det miljø, der sikrer den bedste udvikling for den enkelte.

Med udgangspunkt i den enkeltes handleplan sættes små mål, som man kan arbejde med i hverdagen. Kontaktpersonen og barnet eller den unge holder løbende målsamtaler, hvor de evaluerer på udviklingen, og sætter nye små mål, når de gamle er nået. På den måde sikrer vi en kontinuerlig udvikling. Den løbende evaluering inddrages og bruges desuden i arbejdet med den overordnede halvårlige handleplan. På denne måde sikrer vi gennemsigtighed og udvikling igennem hele forløbet.

Kontakt Hedehuset, hvis du har spørgsmål

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til vores botilbud. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Ring eller skriv til os hvis du vil vide mere om vores tilbud

Udover tilbud om bosted for børn og unge har vi også flere forskellige tilbud til voksne, bl.a. bosted til udviklingshæmmede voksne samt for borgere med autisme. 

Vi har 2 botilbud; en dagbeskæftigelse med bl.a. STU samt bostøtte til voksne i eget hjem.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvem vi er, og hvad vi kan som socialpædagogisk opholdssted.

Du er også altid velkommen til at komme forbi og kigge nærmere på vores opholdssted og botilbud – men af hensyn til os alle, beder vi dig kontakte os inden og aftale nærmere.

Fonden Hedehuset  -  ​Stations​vej 12, 1. sal, 9500 Hobro  -  CVR: 74663028  -  Tlf.: 98 54 16 82  -  E-mail: hedehuset@hedehuset.dk