Paragraf 66 til børn og unge med særlige behov

Leder du efter et tilbud efter Servicelovens paragraf 66? Hos Fonden Hedehuset hjælper vi børn og unge, som har behov for at blive anbragt uden for hjemmet efter Servicelovens paragraf 66.

Vi lægger vægt på at være den forskel, der gør en forskel ud fra de aktuelle omstændigheder. Vores beboere kommer blandt andet fra Hobro, Randers og Aalborg, samt fra andre steder i Midtjylland og Nordjylland med videre.​

En målrettet indsats efter Servicelovens paragraf 66

​Beboerne i Hedehuset har oplevet vanskelige forhold i løbet af deres opvækst. Det vil ofte være i forhold til familie eller skole, men det kan også være begge dele. Dertil kommer forskellige former for indlærings- og udviklingsproblemer. Derfor har de brug for et tilbud efter Servicelovens paragraf 66.​

De unge har brug for en målrettet indsats for at komme på rette vej, og vores udgangspunkt er et anerkendende menneskesyn. Det kan være med til at gøre en akut anbringelse på opholdssted til en god oplevelse. ​Samtidig har vi stor succes med et tæt samarbejde mellem socialpædagogikken o​g psykiatrien.

Vores opholdssted er godkendt til 15 børn og unge mellem 10 og 18 år efter Servicelovens paragraf 66, og der er mulighed for forlængelse op til 23 år.

Kontakt os for at få mere information om opholdsstedet

​Du er altid velkommen til at få mere information om vores opholdssted og indsats efter Servicelovens paragraf 66. Du kan ringe på telefon 98 54 16 82 for at høre nærmere. Du kan også skrive til os på e-mail hedehuset@hedehuset.dk.​

Kontakt Hedehuset, hvis du har spørgsmål

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til vores botilbud. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Ring eller skriv til os hvis du vil vide mere om vores tilbud

Udover tilbud om bosted for børn og unge har vi også flere forskellige tilbud til voksne, bl.a. bosted til udviklingshæmmede voksne samt for borgere med autisme. 

Vi har 2 botilbud; en dagbeskæftigelse med bl.a. STU samt bostøtte til voksne i eget hjem.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvem vi er, og hvad vi kan som socialpædagogisk opholdssted.

Du er også altid velkommen til at komme forbi og kigge nærmere på vores opholdssted og botilbud – men af hensyn til os alle, beder vi dig kontakte os inden og aftale nærmere.

Fonden Hedehuset  -  ​Stations​vej 12, 1. sal, 9500 Hobro  -  CVR: 74663028  -  Tlf.: 98 54 16 82  -  E-mail: hedehuset@hedehuset.dk