Uddannelse og beskæftigelse

​Hos Hedehuset er hele vores omdrejningspunkt børn og unge med særlige behov. Derfor er vi også glade for at kunne tilbyde en særligt tilrettelagt ungdomsuddannelse(STU) for unge med særlige behov.

I Harlekin STU tilbyder vi spændende forløb for unge mellem 17 og 25 år, der har behov for ekstra støtte for at få en ungdomsuddannelse.

Vi skræddersyer en særligt tilrettelagt ungdomsuddannelse (STU) til dig

Unge med særlige behov har brug for – og krav på – en ungdomsuddannelse, der er tilrettelagt netop efter deres behov. En Særlig Tilrettelagt Ungdomsuddannelse (STU) er rettet mod unge udviklingshæmmede og andre unge med særlige behov, det kan blandt andet være unge med ADHD, med autisme og med svære bevægelseshandicap.

Hos Hedehuset tager vi altid udgangspunkt i den enkelte person. Derfor har vi heller ikke en fiks og færdig uddannelse klar til dig. Vi skræddersyr hver eneste uddannelse efter dine behov og interesser, så vi sikrer succes og udvikling for hver enkelt elev gennem en individuel særligt tilrettelagt ungdomsuddannelse (STU).

Vælg efter behov og interesser – få en særligt tilrettelagt ungdomsuddannelse

I Harlekin Dagbeskæftigelse kan du vælge det, der interesserer dig. Du kan vælge køkken og café, træ og metal, butik eller kreativt værksted. Vi har også en lille STU-skole, hvor der er mulighed for at vælge nogle boglige fag.

Hos Hedehuset arbejder vi med OCN-systemer, der sørger for, at man også kan få papir på de færdigheder, man lærer uden for skolen.

Kontakt os omkring STU

Hvis du vil læse mere om os, kan du downloade vores STU folder her eller rekvirere den via vores kontaktformular. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil spørge om noget, der ikke handler om en særligt tilrettelagt ungdomsuddannelse (STU). 

Vores telefonnummer er 40 25 65 92 og 98 54 16 82. Du er også meget velkommen til at komme forbi for at se, om stedet er noget for dig. Men kontakt os lige inden af hensyn til de andre elever. 

Harlekin Job - Mariagerfjord

Harlekin Job - Mariagerfjord er et tilbud til uddannelsesparate eller aktivitetsparate borgere på uddannelseshjælp eller kontanthjælp,  eller anden offentlig forsørgelse.

Gennem intensive forløb hjælper vi borgeren videre mod egenforsørgelse, uddannelse, praktik eller ressourceforløb​.

Du kan hente mere materiale om forløbene her.

Du er også altid velkommen til at kontakte os mere yderligere information.

​Firmainformation

Fonden Hedehuset

CVR: 74663028

adresseinformation

Havnevej 2

9550 Mariager

kontaktinformation

Telefon​: 98 54 16 82

E-mail: hedehuset@hedehuset.dk