​Botilbud i naturskønne oplevelser

Botilbuddet Fuglsang er et helt nyopført og lækkert botilbud, hvor vi har plads til 12 beboere fordelt i to moderne huse. Botilbuddet Fuglsang er beliggende i udkanten af Mariager i naturskønne omgivelser, hvor vores beboere kan nyde den smukke natur i ro og mag.

Frit levemiljø og bomiljø

Botilbuddet i Fuglsang og fonden Hedehuset i det hele taget lægger stor vægt på et frit leve- og bomiljø, hvor beboerne ikke føler sig fangede og utilpas, men derimod føler en høj grad af frihed og omsorg. Vi går desuden højt op i, at man skal tage hensyn til hinanden, så der er plads til alle, uanset baggrund og problematikker.

Høj faglig kvalitet

Vi har stor erfaring, gennem mange år i branchen, med at tilpasse både det fysiske og det pædagogiske miljø. På den måde er der i Botilbuddet Fuglsang plads og udviklingsmuligheder til både den unge dreng med autisme og til den lidt ældre kvinde med psykiske lidelser eller en lettere grad af udviklingshæmning. Alle medarbejdere ved Botilbuddet Fuglsang er ildsjæle, der brænder for deres job og har den nødvendige faglige uddannelse.

Et trygt sted at være

En meningsgivende og værdifuld hverdag betyder meget for os alle; høj som lav, ung som gammel, syg som rask. Derfor er det utroligt givende for medarbejderne hos Botilbuddet Fuglsang at kunne bidrage med meningsfulde dagligdagsaktiviteter til alle vores beboere. Vi har et velfungerende dagtilbud i henholdsvis Mariager og Hobro, med både STU, ressourceforløb og beskæftigelsesindsatser til de unge mennesker, der af den ene eller anden grund opholder sig hos os. Botilbuddet Fuglsang er godkendt efter servicelovens paragraf § 107, og er desuden godkendt af Socialtilsyn Nord. Her kan du se vores seneste tilsynsrapport

​Firmainformation

Fonden Hedehuset

CVR: 74663028

adresseinformation

Havnevej 2

9550 Mariager

kontaktinformation

Telefon​: 98 54 16 82

E-mail: hedehuset@hedehuset.dk