Et socialt botilbud

Botilbuddet Harlekin Opgang er et socialt bosted for 4 beboere. Der er ingen nattevagt på tilbuddet, men der er naturligvis altid mulighed for at tilkalde en bagvagt, hvis der skulle opstå situationer, hvor der er brug for det. Vi mener, at et rigt socialt liv er med til at bidrage til god trivsel, hvilket er med til at øge livskvaliteten både på kort og på lang sigt

Mulighed for uddannelse i samme bygning

Botilbuddet Harlekin Opgang er beliggende i Mariager Fjord by i samme bygning som vores meget velfungerende uddannelses- og beskæftigelsestilbud, Harlekin Job og STU. I Harlekin STU tilbyder vi spændende faglige forløb for unge mellem 17 og 25 år med særlige behov, der har brug for ekstra støtte for at få en ungdomsuddannelse.

Individuelle lejligheder

Som navnet antyder er Harlekin en opgang med 4 individuelle lejligheder – en til hver beboer, men med tilhørende fælles stue og køkken. Her er der rig mulighed for at deltage i fælles spisning og socialt samvær, samtidig med, at det accepteres, hvis man har brug for at gå ind til sig selv og lukke døren.

Trivsel og faglighed i symbiose

I Botilbuddet Harlekin Opgang er der lagt stor vægt på trivsel og socialt samvær, og vi lægger derfor stor vægt på et frit leve- og bomiljø, samtidig med, at der altid er den hjælp til rådighed, som vores beboere har brug for. Gennem mange års erfaring har vi oplevet stor succes med at forene og tilpasse det fysiske og pædagogiske miljø, så der er plads til unge med forskellige problematikker, lige fra diagnoser til psykiske lidelser til udviklingshæmning.

Botilbuddet Harlekin Opgang er godkendt efter servicelovens paragraf § 107 og § 108, og tilbuddet har en høj faglig kvalitet, og er godkendt af Socialtilsyn Nord. Ved at trykke her, kan du se vores seneste tilsynsrapport.​

​Firmainformation

Fonden Hedehuset

CVR: 74663028

adresseinformation

Havnevej 2

9550 Mariager

kontaktinformation

Telefon​: 98 54 16 82

E-mail: hedehuset@hedehuset.dk