Beskyttet Beskæftigelse § 103

Beskyttet Beskæftigelse er et tilbud til borgere, der er tilkendt førtidspension.

Beskæftigelsesindsatsen foregår enten på vores kreative værksted, træ- og metalværkstedet eller i en af vores caféer i henholdsvis Mariager eller Hobro.

Beskyttet beskæftigelse foregår beskyttet, men alligevel produktiv og virkelighedsnær ramme.

På vores værksteder producerer vi muldvarpefælder, gaveæsker samt forskellige brugskunstgenstande, herunder bla. glaskunst.

På vores caféer; Café Salt i Mariager og Café På Banen i Hobro laver vi alt det, der hører til i en professionel restaurant. Indsatsen er naturligvis tilpasset den enkeltes forudsætninger.

Fonden Hedehuset aflønner borgeren efter gældende regler.​

Kontakt Hedehuset, hvis du har spørgsmål

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til vores botilbud. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Ring eller skriv til os hvis du vil vide mere om vores tilbud

Udover tilbud om bosted for børn og unge har vi også flere forskellige tilbud til voksne, bl.a. bosted til udviklingshæmmede voksne samt for borgere med autisme. 

Vi har 2 botilbud; en dagbeskæftigelse med bl.a. STU samt bostøtte til voksne i eget hjem.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvem vi er, og hvad vi kan som socialpædagogisk opholdssted.

Du er også altid velkommen til at komme forbi og kigge nærmere på vores opholdssted og botilbud – men af hensyn til os alle, beder vi dig kontakte os inden og aftale nærmere.

Fonden Hedehuset  -  ​Stations​vej 12, 1. sal, 9500 Hobro  -  CVR: 74663028  -  Tlf.: 98 54 16 82  -  E-mail: hedehuset@hedehuset.dk