Hedehuset Alstrupvej

Huset på Alstrupvej har plads til 9 børn og unge efter Barnets Lov § 43 nr. 6 stk. 3. Derudover er to af pladserne også godkendte til SEL § 107. Huset er beliggende i gåafstand til Mariager by, hvor der er indkøbsmuligheder og gode busforbindelser.

Selve huset er et vinkelhus, der er omgivet at skov og natur. Vi har et fælles køkkenalrum, hvor vi dagligt laver mad og spiser sammen. Derudover har alle vores beboere hver deres værelse, og til deling er der to badeværelser og et wc. To af vores pladser er godkendte til §107, og værelserne hertil er placeret i en tilstødende bygning, som vi kalder loftet. Her er der to værelser, et badeværelse, en stue og et køkken. Vores hus er hjemligt indrettet, da vi går meget op i at skabe rolige og trygge rammer, der ligner det beboernes jævnaldrende kender. I huset er der også et personalerum samt badeværelse, som vores overnattende personale benytter.

På Alstrupvej har vores beboere mulighed for en lang række indendørs aktiviteter. Eksempelvis kan de spille bræt- og kortspil, tegne, male sy og bage. Derudover kan de også spille computer eller PlayStation, høre musik, eller selv spille musik. Vi tager altid gerne vores beboere med på råd, i forhold til deres ønsker til, hvordan vi skal udnytte både vores indendørs- og udendørsarealer. Vi har eksempelvis indrettet en biograf på loftet, hvor vi kan holde filmaftner eller spille Xbox turneringer.

Vores udendørsfaciliteter muliggør mange forskellige aktiviteter. Vi har både fodboldbane, bålplads, cross-bane. Vores fodboldbane bruges flittigt i hverdagen og weekenden af både beboerne og personalet. Vi har en crosser, som vi kan køre på, når vi ønsker lidt action. Når crosseren ikke benyttes, så står den i vores værksted, hvor vi kan skrue i både cykler og knallerter, hvilket flere af vores unge har interesse for. Derudover er der mulighed for at spille bordtennis, stigegolf, basket og hockey. Vi er altid interesseret i at lytte til vores børn og unge, i forhold til deres ønsker om aktiviteter. Det er vigtigt for os, at vi i fællesskab beslutter, hvordan vi ønsker at bruge vores fritid, ligesom man ville gøre i en familie. Vores weekendaktiviteter kan både være udflugter med et kulturelt- og læringsperspektiv. Det kan være alt fra en gåtur, biograftur, en tur i sommerland, tivoli eller på museum. Om sommeren kan vi også låne Fonden Hedehusets båd, hvor det er muligt at fiske, dykke eller snorkle.

Hverdagen på Alstrupvej

Vi tilstræber, at hverdagen på Alstrupvej følger den samme struktur som hos en familie. Der er altid en medarbejder, der overnatter i huset, og vedkommende vil stå op sammen med vores børn og unge samt spise morgenmad sammen med dem. Herefter tager beboerne afsted til deres skole eller på arbejde, hvor de er indtil om eftermiddagen, hvor de vender hjem til huset. Herefter er der mulighed for forskellige fritidsaktiviteter, som håndbold, fodbold, gymnastik, skydning, ridning, dans, boksning og kor. Nogle dage har vores beboere praktiske gøremål, som at handle ind, vaske tøj og være med til at lave aftensmaden, som derefter bliver spist i fællesskab. I eftermiddags- og aftentimerne vil vores personale også snakke med beboerne om deres dag, samt hvad de ønsker, der skal være af aktiviteter om aftenen og i weekenden. Vores børn og unge har hver især en kontaktperson, som løbende holder målsamtaler med dem, hvor der er fokus på den enkeltes udvikling.​

Link til Tilbudsportalen

Kontakt Hedehuset, hvis du har spørgsmål

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til vores botilbud. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

STU

Kontakt

Ring eller skriv til os hvis du vil vide mere om vores tilbud

Udover tilbud om bosted for børn og unge har vi også flere forskellige tilbud til voksne, bl.a. bosted til udviklingshæmmede voksne samt for borgere med autisme. 

Vi har 2 botilbud; en dagbeskæftigelse med bl.a. STU samt bostøtte til voksne i eget hjem.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvem vi er, og hvad vi kan som socialpædagogisk opholdssted.

Du er også altid velkommen til at komme forbi og kigge nærmere på vores opholdssted og botilbud – men af hensyn til os alle, beder vi dig kontakte os inden og aftale nærmere.

Fonden Hedehuset  -  ​Stations​vej 12, 1. sal, 9500 Hobro  -  CVR: 74663028  -  Tlf.: 98 54 16 82  -  E-mail: hedehuset@hedehuset.dk