Fonden Hedehuset

Fonden Hedehuset er en socialøkonomisk virksomhed, som driver forskellige sociale tilbud for børn, unge og voksne.

Vi sætter en ære i at kunne være den forskel, der virkelig gør en forskel blandt alle der visiteres til et af vores tilbud.

Vi driver en række tilbud for sårbare børn, unge og voksne. Disse tilbud er et opholdssted for unge, bosteder for voksne med særlige støttebehov, beskæftigelsestilbud til ledige, STU (særligt tilrettelagt ungdomsuddannelse) og aktivitet og samvær for førtidspensionister.​

Vi er en organisation der har en stærk identitet og lang erfaring med socialpædagogiske problemstillinger. Vi har altid været drevet af ildsjæle som brænder for at gøre en forskel i de visiterede borgeres liv, hvad enten det er unge der trænger til støtte for at udvikle sig til selvstændige voksne, om det er ledige der har brug for et springbræt ind i arbejdslivet eller om det er deltagerne i vores dagbeskæftigelse som skal have et fællesskab at indgå i og et rum hvor de kan være en del af meningsfulde aktiviteter i dagligdagen.

​​Fonden Hedehuset har sociale tilbud indenfor fire overordnede kategorier, disse er:

Hedehuset er godkendt af Socialtilsyn Nord. Du kan finde godkendelsen på Tilbudsportalen.

Ydermere kan du herunder hente de omfattende godkendelsesrapporter:

Kontakt os på telefon 98 54 16 82 eller e-mail hedehuset@hedehuset.dk for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig videre.​​​

Kontakt Hedehuset, hvis du har spørgsmål

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til vores botilbud. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

STU

Kontakt

Ring eller skriv til os hvis du vil vide mere om vores tilbud

Udover tilbud om bosted for børn og unge har vi også flere forskellige tilbud til voksne, bl.a. bosted til udviklingshæmmede voksne samt for borgere med autisme. 

Vi har 2 botilbud; en dagbeskæftigelse med bl.a. STU samt bostøtte til voksne i eget hjem.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvem vi er, og hvad vi kan som socialpædagogisk opholdssted.

Du er også altid velkommen til at komme forbi og kigge nærmere på vores opholdssted og botilbud – men af hensyn til os alle, beder vi dig kontakte os inden og aftale nærmere.

Fonden Hedehuset  -  ​Stations​vej 12, 1. sal, 9500 Hobro  -  CVR: 74663028  -  Tlf.: 98 54 16 82  -  E-mail: hedehuset@hedehuset.dk