Botilbuddet Rosengade

4 pladser SEL §107 og SEL § 66

Botilbuddet Rosengade er godkendt efter SEL § 107 og § 66, og er beliggende i Mariager centrum. Der er både handlemuligheder og offentlig transport inden for gåafstand.

Botilbuddet Rosengade er et socialt bosted for 4 beboere, der hver har deres egen individuelle lejlighed. Botilbuddet er en mulighed for intensiv botræning, før borgeren kommer ud i egen lejlighed. Formålet er at foretage en afklaring af, hvilke behov beboeren har, hvis de bor i egen bolig, herunder hvad de vil kunne klare sig med, og hvad de skal have hjælp til. Der er ingen nattevagt på tilbuddet, men der er naturligvis altid mulighed for at tilkalde en bagvagt, hvis der skulle opstå situationer, hvor der er brug for det. Vi mener, at et rigt socialt liv er med til at bidrage til god trivsel, hvilket er med til at øge livskvaliteten både på kort og på lang sigt. Vi har derfor fokus på at skabe brobygning mellem borgeren og deres hjemmekommune, deres netværk og deres familie.

​I Botilbuddet Rosengade er der lagt stor vægt på trivsel og socialt samvær, og vi lægger derfor stor vægt på et frit leve- og bomiljø, samtidig med, at der altid er den hjælp til rådighed, som vores beboere har brug for. Gennem mange års erfaring har vi oplevet stor succes med at forene og tilpasse det fysiske og pædagogiske miljø, så der er plads til unge med forskellige problematikker lige fra diagnoser til psykiske lidelser til udviklingshæmning. Om lørdagen træner vi forskellige temaer som at benytte offentlig transport. Temaerne for træningen vil variere alt efter beboerne og deres behov.

Hverdagen på Rosengade

Beboerne vil hovedsageligt have ansvar for at strukturere deres egen hverdag og aktiviteter. Det er muligt at blive visiteret til et beskæftigelsestilbud hos Fonden Hedehuset eller ved kommunen. Derudover vil vores pædagogiske personale besøge borgeren i de visiterede antal timer, og hjælpe med de praktiske opgaver borgeren ønsker hjælp til. 

Link til Tilbudsportalen

Kontakt Hedehuset, hvis du har spørgsmål

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til vores botilbud. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

STU

Kontakt

Ring eller skriv til os hvis du vil vide mere om vores tilbud

Udover tilbud om bosted for børn og unge har vi også flere forskellige tilbud til voksne, bl.a. bosted til udviklingshæmmede voksne samt for borgere med autisme. 

Vi har 2 botilbud; en dagbeskæftigelse med bl.a. STU samt bostøtte til voksne i eget hjem.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvem vi er, og hvad vi kan som socialpædagogisk opholdssted.

Du er også altid velkommen til at komme forbi og kigge nærmere på vores opholdssted og botilbud – men af hensyn til os alle, beder vi dig kontakte os inden og aftale nærmere.

Fonden Hedehuset  -  ​Stations​vej 12, 1. sal, 9500 Hobro  -  CVR: 74663028  -  Tlf.: 98 54 16 82  -  E-mail: hedehuset@hedehuset.dk