​Ildsjæle driver Hedehuset

Al personale hos Fonden Hedehuset er ildsjæle, der brænder for deres arbejde.

Medarbejderne er mennesker, der først og fremmest er passionerede omkring at være den forskel, der virkelig gør en forskel for de børn, unge og voksne, der opholder sig hos os af den ene eller anden årsag.

Alt dette kommer til udtryk i personalets daglige arbejde med beboerne, hvad enten der er tale om en faglig/ boglig situation eller i sociale sammenhænge.​​

Fagligt og kompetent personale

Hos Fonden Hedehuset sørger vi for, at al vores personale har den nødvendige faglige uddannelse samt eventuel efteruddannelse og specialviden inden for de forskellige fagområder.

Ved at have et team af så dygtige og kompetente medarbejdere sikrer vi hver dag, at børnene og de unge ikke blot trives, men samtidig udvikler sig og har en god, meningsfuld og givende hverdag.

Sikrer trygge rammer for alle beboere

En af de vigtigste ting, når man er beboer i Hedehuset – uanset afdeling er, at man føler sig tryg og godt tilpas. Et højt niveau af trivsel er essentielt, hvis det unge menneske skal udvikle sig og have det godt. Derfor går vores personale højt op i at sikre trygge rammer om alle beboere, hvor tolerance, hensyntagen og accept er nogle af vores vigtigste nøgleord.

Hos Hedehuset ser vi børnene og de unge som børn og unge – ikke som behandlingsobjekter!

Kontakt Hedehuset, hvis du har spørgsmål

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til vores botilbud. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

STU

Kontakt

Ring eller skriv til os hvis du vil vide mere om vores tilbud

Udover tilbud om bosted for børn og unge har vi også flere forskellige tilbud til voksne, bl.a. bosted til udviklingshæmmede voksne samt for borgere med autisme. 

Vi har 2 botilbud; en dagbeskæftigelse med bl.a. STU samt bostøtte til voksne i eget hjem.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvem vi er, og hvad vi kan som socialpædagogisk opholdssted.

Du er også altid velkommen til at komme forbi og kigge nærmere på vores opholdssted og botilbud – men af hensyn til os alle, beder vi dig kontakte os inden og aftale nærmere.

Fonden Hedehuset  -  ​Stations​vej 12, 1. sal, 9500 Hobro  -  CVR: 74663028  -  Tlf.: 98 54 16 82  -  E-mail: hedehuset@hedehuset.dk