Botilbuddet Fuglsang

Botilbuddet Fuglsang på Fælledvej 13 i Mariager består af to nye og moderne huse, der i alt rummer plads til 11 unge og voksne på SEL § 107, SEL § 108 og SEL § 66. Botilbuddet er beliggende i udkanten af Mariager i rolige naturskønne omgivelser.

De to huse er stort set ens, og består af 6 værelser, et køkken og en fællesstue. Tilhørende til værelserne er et badeværelse, som beboerne enten har alene eller i fællesskab med en anden beboer. På grunden er der også et hus, hvor vores medarbejdere overnatter og har deres kontor. Beboerne indretter selv deres værelse. så de kan skabe deres eget trygge frirum, derudover tager vi også gerne beboerne med på råd i forhold til, hvordan vi kan indrette og udnytte både vores inde- og udendørsarealer. Vi ønsker at vores beboere oplever medansvar og indflydelse, da vi mener det bidrager til, at de føler en højere grad af frihed og omsorg.

Huset på Fælledvej har forskellige muligheder for aktiviteter for borgeren. Vi oplever, at vores beboer ofte har behov for, at det pædagogiske personale tilrettelægger og styrer forskellige indsatser. Nogle beboere ønsker at være kreative andre ønsker en tv-aften eller aftenhygge med hjemmebag. Vi ønsker at tilpasse vores udbud af aktiviteter til de borger, der er boende hos os, og vi er derfor altid interesseret i, at borgerne giver udtryk for, hvad de gerne vil. Alle vores beboere har en ugentlig maddag, hvor de spiser sammen i beboerhuset. Derudover er der fælles brunch i beboerhusene hver lørdag og søndag, hvor beboere og personale spiser sammen.

Botilbuddet Fuglsang er omgivet af natur, både store åbne marker og områder med skov. Husene er også beliggende tæt på fjorden, og der er derfor god mulighed for diverse friluftaktiviteter i fritiden. Vi har en shelter og en bålplads på ejendommen, som eventuelt kan tages i brug, når der skal planlægges weekendaktiviteter. Vi er altid interesseret i at lytte til vores beboere, i forhold til deres ønsker om aktiviteter. I weekenderne tager vi i fællesskab en beslutning om, om vi vil på en fælles tur, eller om der er et ønske om en rolig hjemmeweekend. Vores weekendaktiviteter kan både være udflugter med et kulturelt- og læringsperspektiv. Det kan være alt fra en gåtur, biograftur, en tur i sommerland, tivoli eller på museum.

Link til Tilbudsportalen

Kontakt Hedehuset, hvis du har spørgsmål

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til vores botilbud. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

STU

Kontakt

Ring eller skriv til os hvis du vil vide mere om vores tilbud

Udover tilbud om bosted for børn og unge har vi også flere forskellige tilbud til voksne, bl.a. bosted til udviklingshæmmede voksne samt for borgere med autisme. 

Vi har 2 botilbud; en dagbeskæftigelse med bl.a. STU samt bostøtte til voksne i eget hjem.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvem vi er, og hvad vi kan som socialpædagogisk opholdssted.

Du er også altid velkommen til at komme forbi og kigge nærmere på vores opholdssted og botilbud – men af hensyn til os alle, beder vi dig kontakte os inden og aftale nærmere.

Fonden Hedehuset  -  ​Stations​vej 12, 1. sal, 9500 Hobro  -  CVR: 74663028  -  Tlf.: 98 54 16 82  -  E-mail: hedehuset@hedehuset.dk