Et socialt botilbud

Botilbuddet Rosengade er et socialt bosted for 4 beboere. Der er ingen nattevagt på tilbuddet, men der er naturligvis altid mulighed for at tilkalde en bagvagt, hvis der skulle opstå situationer, hvor der er brug for det. Vi mener, at et rigt socialt liv er med til at bidrage til god trivsel, hvilket er med til at øge livskvaliteten både på kort og på lang sigt.


Individuelle lejligheder

Botilbuddet Rosengade har 4 individuelle lejligheder – en til hver beboer.

Trivsel og faglighed i symbiose

I Botilbuddet Rosengade er der lagt stor vægt på trivsel og socialt samvær, og vi lægger derfor stor vægt på et frit leve- og bomiljø, samtidig med, at der altid er den hjælp til rådighed, som vores beboere har brug for. Gennem mange års erfaring har vi oplevet stor succes med at forene og tilpasse det fysiske og pædagogiske miljø, så der er plads til unge med forskellige problematikker, lige fra diagnoser til psykiske lidelser til udviklingshæmning.

Botilbuddet Rosengade er godkendt efter servicelovens paragraf § 107, og tilbuddet har en høj faglig kvalitet, og er godkendt af Socialtilsyn Nord. Ved at trykke her, kan du se vores seneste tilsynsrapport.​

Kontakt Hedehuset, hvis du har spørgsmål

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til vores botilbud. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Ring eller skriv til os hvis du vil vide mere om vores tilbud

Udover tilbud om bosted for børn og unge har vi også flere forskellige tilbud til voksne, bl.a. bosted til udviklingshæmmede voksne samt for borgere med autisme. 

Vi har 2 botilbud; en dagbeskæftigelse med bl.a. STU samt bostøtte til voksne i eget hjem.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvem vi er, og hvad vi kan som socialpædagogisk opholdssted.

Du er også altid velkommen til at komme forbi og kigge nærmere på vores opholdssted og botilbud – men af hensyn til os alle, beder vi dig kontakte os inden og aftale nærmere.

Fonden Hedehuset  -  ​Stations​vej 12, 1. sal, 9500 Hobro  -  CVR: 74663028  -  Tlf.: 98 54 16 82  -  E-mail: hedehuset@hedehuset.dk