Opholdssteder for børn og unge i naturskønne omgivelser​

Vores opholdssteder er for børn og unge, der af forskellige årsager har behov for at blive anbragt uden for hjemmet. Anbringelsen kan være af mere eller mindre akut karakter.

Hos Hedehuset gør vi alt, hvad vi kan, for at være den forskel, der virkelig gør en forskel, når omstændighederne er, som de er. Vi er beliggende i Hobro og Mariager i Nordjylland, tæt på Randers og Aalborg, hvorfor vi som opholdssted for unge og børn med særlige behov også har flere beboere fra Midtjylland og resten af Jylland.

Vi tilbyder hjælp i forbindelse med akut anbringelse

Som regel ligger der ulykkelige omstændigheder bag, når et barn eller en ung får behov for en akut anbringelse på et opholdssted for børn og unge.

De børn og unge, der bor i Hedehuset, har alle oplevet svære forhold i løbet af deres opvækst, ofte i forhold til familie, skole eller begge dele. De kan have mange forskellige indlærings- og udviklingsproblemer, og alle har brug for en målrettet indsats for at komme på rette vej.​​​

Målgrupper og takster​

Opholdsstederne Hedehuset Alstrupvej og Skrødstrupvej er godkendt til 15 børn og unge mellem 9 og 17 år (med mulighed for forlængelse til og med 22 år).

Opholdsstedet Hedehuset Rosendal er godkendt til 8 børn og unge mellem 8 og 17 år (med mulighed for forlængelse til og med 22 år).

Fælles for børn og unge i vores opholdssteder er, at de alle har haft svære vanskeligheder i deres opvækst, og ofte forud for anbringelsen har haft konfliktfyldte relationer i forhold til familie og skole. Der er tale om børn og unge med forskelligartede specifikke indlærings- eller udviklingsproblemer, som har brug for målrettet indsats i forhold til skole, fritidsaktiviteter og socialt netværk.

​Kategori 1

kr. 84.774,- pr. md.

Kategori 2

​Kr. 106.743,- pr. md.

Alle vores opholdssteder arbejder ud fra samme overordnede værdisæt, hvor vi tilstræber, at vores børn og unge skal føle en høj grad at frihed og omsorg. Vi forsøger derfor at inddrage børnene og de unge i den grad, det er muligt. Dette er f.eks. ved at de unge er med til at lave ugens madplan, tilberede aftensmad og beslutte hvilke aktiviteter, der skal være i weekenderne.

Vi har højt fokus på, at alle børn og unge skal tage hensyn til hinanden, så der er plads til alle, uanset baggrund og problematikker, hvilket kræver, at vi træner vores børn og unge i deres sociale kompetencer, så de bedre kan indgå i fællesskaber. Vi sætter derfor en ære i, at vores personale har en høj faglig kvalitet, da det er nødvendigt for at vores børn og unge får de bedst mulige rammer for udvikling. Vi har stor erfaring gennem mange år i branchen med at tilpasse både det fysiske og det pædagogiske miljø, således vi kan hjælpe en bred vifte af børn og unge.

Kontakt os for yderligere information

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om hvad vi kan tilbyde som opholdssted for unge og børn med særlige behov, bør du ikke tøve med at kontakte os. Du er mere end velkommen til at ringe på telefon 98 54 16 82 eller at sende en mail til hedehuset@hedehuset.dk for at få svar på eventuelle spørgsmål du måtte have, eller for blot at høre mere om os som opholdssted for unge​

Direkte kontakt

Visitation​

Socialrådgiver og souschef

Helle Eriksen

Mail: her@hedehuset.dk

Tlf. 96 68 27 28

Opholdsstedet Hedehuset Alstrupvej &

Opholdsstedet Hedehuset Skrødstrupvej

Afdelingsleder

Mitchell Bediako

Mail: mb@hedehuset.dk

Tlf. 96 68 27 31

Opholdsstedet Hedehuset Rosendal

​Afdelingsleder

Joan Rask

Mail: jra@hedehuset.dk

Tlf. 23 66 49 45​

Kontakt Hedehuset, hvis du har spørgsmål

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til vores botilbud. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

STU

Kontakt

Ring eller skriv til os hvis du vil vide mere om vores tilbud

Udover tilbud om bosted for børn og unge har vi også flere forskellige tilbud til voksne, bl.a. bosted til udviklingshæmmede voksne samt for borgere med autisme. 

Vi har 2 botilbud; en dagbeskæftigelse med bl.a. STU samt bostøtte til voksne i eget hjem.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvem vi er, og hvad vi kan som socialpædagogisk opholdssted.

Du er også altid velkommen til at komme forbi og kigge nærmere på vores opholdssted og botilbud – men af hensyn til os alle, beder vi dig kontakte os inden og aftale nærmere.

Fonden Hedehuset  -  ​Stations​vej 12, 1. sal, 9500 Hobro  -  CVR: 74663028  -  Tlf.: 98 54 16 82  -  E-mail: hedehuset@hedehuset.dk