Opholdssted for børn og unge i naturskønne omgivelser​

Opholdssteder ud fra paragraf 66

Leder du efter opholdssted for børn og unge i Nordjylland efter Serviceloven paragraf 66? Vores tre opholdssteder er for børn og unge, der af forskellige årsager har behov for at blive anbragt uden for hjemmet. Anbringelsen kan være af mere eller mindre akut karakter.

Hos Hedehuset gør vi alt hvad vi kan for at være den forskel, der virkelig gør en forskel, når omstændighederne er som de er. Vi er beliggende i Hobro og Mariager, hvorfor vi som opholdssted for børn og unge med særlige behov, også har flere beboere fra hele Midtjylland og Nordjylland.

Vi tilbyder hjælp i forbindelse med akut anbringelse

Som regel ligger der ulykkelige omstændigheder bag, når et barn eller en ung får behov for en akut anbringelse på et opholdssted.

De børn og unge, der bor i Hedehuset, har alle oplevet svære forhold i løbet af deres opvækst – ofte i forhold til familie, skole eller begge dele. Der er tale om børn og unge med forskelligartede specifikke indlærings- eller udviklingsproblemer, som har brug for målrettet indsats i forhold til skole, fritidsaktiviteter og socialt netværk. De kan have mange forskellige indlærings- og udviklingsproblemer, og alle har brug for en indsats for at komme på rette vej.

Fokus på frihed, omsorg og mulighed for efterværn

Alle vores opholdssteder arbejder ud fra samme overordnede værdisæt, hvor vi tilstræber, at vores børn og unge skal føle en høj grad af frihed og omsorg. Vi forsøger derfor at inddrage børnene og de unge så meget som muligt. Dette er f.eks. ved at de unge er med til at lave ugens madplan, tilberede aftensmad og beslutte hvilke aktiviteter, der skal være i weekenderne.

Som opholdssted for børn og unge har vi et højt fokus på, at de skal tage hensyn til hinanden, så der er plads til alle – uanset baggrund og problematikker. Det kræver, at vi træner vores børn og unge i deres sociale kompetencer, så de bedre kan indgå i fællesskaber. Vi sætter derfor en ære i, at vores personale har en høj faglig kvalitet, da det er nødvendigt for, at børnene og de unge får de bedst mulige rammer for udvikling. Vi har stor erfaring, gennem mange år i branchen, med at tilpasse både det fysiske og det pædagogiske miljø, så vi kan hjælpe en bred vifte af børn og unge.

Derudover tilbyder vi også mulighed for efterværn for de børn og unge, der skal videre i livet efter at have boet hos os.

Målgrupper og takster

Alle opholdsstederne er godkendt efter Serviceloven paragraf 66.

Opholdsstederne Hedehuset Alstrupvej og Skrødstrupvej er godkendte til 15 børn og unge mellem 9 og 17 år (med mulighed for forlængelse til og med 22 år)

På Opholdsstedet Hedehuset Alstrupvej har vi også to pladser, der er godkendt efter Servicelovens paragraf107.

Opholdsstedet Hedehuset Rosendal er godkendt til 8 børn og unge mellem 8 og 17 år (med mulighed for forlængelse til og med 22 år)

​Kategori 1

kr. 84.774,- pr. md.

Kategori 2

​Kr. 106.743,- pr. md.

Kontakt os og hør mere om os og paragraf 66

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde som opholdssted for børn og unge med særlige behov, bør du ikke tøve med at kontakte os. Du er altid velkommen, og vi svarer gerne på spørgsmål om f.eks. efterværn, anbringelse, paragraf 66, 107 eller noget helt andet. 

Kontakt Hedehuset, hvis du har spørgsmål

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til vores botilbud. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

STU

Kontakt

Ring eller skriv til os hvis du vil vide mere om vores tilbud

Udover tilbud om bosted for børn og unge har vi også flere forskellige tilbud til voksne, bl.a. bosted til udviklingshæmmede voksne samt for borgere med autisme. 

Vi har 2 botilbud; en dagbeskæftigelse med bl.a. STU samt bostøtte til voksne i eget hjem.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvem vi er, og hvad vi kan som socialpædagogisk opholdssted.

Du er også altid velkommen til at komme forbi og kigge nærmere på vores opholdssted og botilbud – men af hensyn til os alle, beder vi dig kontakte os inden og aftale nærmere.

Fonden Hedehuset  -  ​Stations​vej 12, 1. sal, 9500 Hobro  -  CVR: 74663028  -  Tlf.: 98 54 16 82  -  E-mail: hedehuset@hedehuset.dk