Opholdssted for børn og unge

Hedehuset er et bosted og opholdssted for børn og unge, der af forskellige årsager har behov for at blive anbragt uden for hjemmet. Anbringelsen kan være af mere eller mindre akut karakter.

Hos Hedehuset gør vi alt, hvad vi kan, for at være den forskel, der virkelig gør en forskel, når omstændighederne er, som de er. Vi er beliggende i Mariager i Nordjylland, tæt på Randers, Viborg, Aalborg og Hobro.
​​

Vi tilbyder hjælp i forbindelse med akut anbringelse

Som regel ligger der altid ulykkelige omstændigheder bag, når et barn eller en ung får behov for en akut anbringelse på et bosted for børn.

De børn og unge, der bor i Hedehuset, har alle oplevet svære forhold i løbet af deres opvækst, ofte i forhold til familie, skole eller begge dele. De kan have mange forskellige indlærings- og udviklingsproblemer, og alle har brug for en målrettet indsats for at komme på rette vej.​

Vores udgangspunkt er et anerkendende menneskesyn, der trods alt kan være med til at gøre en akut anbringelse på opholdsstedet til en god oplevelse.​

Vi har stor succes med vores tætte samarbejde mellem socialpædagogikken o​g psykiatrien.

​Materiale til download​

Folder om Opholdsstedet He​dehuset


Fælles for børn og unge i Hedehuset er, at de alle har haft svære vanskeligheder i deres opvækst, og ofte forud for anbringelsen har haft konfliktfyldte relationer i forhold til familie og skole. Der er tale om børn og unge med forskelligartede specifikke indlærings- eller udviklingsproblemer, som har brug for målrettet indsats i forhold til skole, fritidsaktiviteter og socialt netværk

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Ring eller skriv til os hvis du vil vide mere om vores tilbud

Udover tilbud om bosted for børn og unge har vi også flere forskellige tilbud til voksne, bl.a. bosted til udviklingshæmmede voksne samt for borgere med autisme. 

Vi har 2 botilbud; en dagbeskæftigelse med bl.a. STU samt bostøtte til voksne i eget hjem.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvem vi er, og hvad vi kan som socialpædagogisk opholdssted.

Du er også altid velkommen til at komme forbi og kigge nærmere på vores opholdssted og botilbud – men af hensyn til os alle, beder vi dig kontakte os inden og aftale nærmere.

Fonden Hedehuset  -  ​Stationsvej 12, 1. sal, 9500 Hobro  -  CVR: 74663028  -  Tlf.: 98 54 16 82  -  E-mail: hedehuset@hedehuset.dk