Opholdssted for unge i naturskønne omgivelser​

Hedehuset er et bosted og opholdssted for unge, der af forskellige årsager har behov for at blive anbragt uden for hjemmet. Anbringelsen kan være af mere eller mindre akut karakter.

Hos Hedehuset gør vi alt, hvad vi kan, for at være den forskel, der virkelig gør en forskel, når omstændighederne er, som de er. Vi er beliggende i Mariager i Nordjylland, tæt på Randers og Hobro, hvorfor vi som opholdssted for unge og børn med særlige behov også har flere beboere fra Midtjylland og resten af Jylland.

Vi tilbyder hjælp i forbindelse med akut anbringelse

Som regel ligger der ulykkelige omstændigheder bag, når et barn eller en ung får behov for en akut anbringelse på et opholdssted for børn og unge.

De børn og unge, der bor i Hedehuset, har alle oplevet svære forhold i løbet af deres opvækst, ofte i forhold til familie, skole eller begge dele. De kan have mange forskellige indlærings- og udviklingsproblemer, og alle har brug for en målrettet indsats for at komme på rette vej.​​​

På vores opholdssted for unge og børn er vores udgangspunkt et anerkendende menneskesyn, der trods alt kan være med til at gøre en akut anbringelse på opholdsstedet til en god oplevelse.​

Vi har stor succes med vores tætte samarbejde mellem socialpædagogikken o​g psykiatrien.

​​​

Fælles for børn og unge i Hedehuset er, at de alle har haft svære vanskeligheder i deres opvækst, og ofte forud for anbringelsen har haft konfliktfyldte relationer i forhold til familie og skole. Der er tale om børn og unge med forskelligartede specifikke indlærings- eller udviklingsproblemer, som har brug for målrettet indsats i forhold til skole, fritidsaktiviteter og socialt netværk.

Kontakt os for yderligere information

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om hvad vi kan tilbyde som opholdssted for unge og børn med særlige behov, bør du ikke tøve med at kontakte os. Du er mere end velkommen til at ringe på telefon 98 54 16 82 eller at sende en mail til hedehuset@hedehuset.dk for at få svar på eventuelle spørgsmål du måtte have, eller for blot at høre mere om os som opholdssted for unge​

Direkte kontakt

Afdelingsleder: Mitchell Bediako

Mail: mb@hedehuset.dk

Tlf. 96 68 27 31

Souschef: Helle Eriksen

Mail: her@hedehuset.dk

Tlf. 96 68 27 28

Kontakt Hedehuset, hvis du har spørgsmål

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til vores botilbud. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Ring eller skriv til os hvis du vil vide mere om vores tilbud

Udover tilbud om bosted for børn og unge har vi også flere forskellige tilbud til voksne, bl.a. bosted til udviklingshæmmede voksne samt for borgere med autisme. 

Vi har 2 botilbud; en dagbeskæftigelse med bl.a. STU samt bostøtte til voksne i eget hjem.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvem vi er, og hvad vi kan som socialpædagogisk opholdssted.

Du er også altid velkommen til at komme forbi og kigge nærmere på vores opholdssted og botilbud – men af hensyn til os alle, beder vi dig kontakte os inden og aftale nærmere.

Fonden Hedehuset  -  ​Stations​vej 12, 1. sal, 9500 Hobro  -  CVR: 74663028  -  Tlf.: 98 54 16 82  -  E-mail: hedehuset@hedehuset.dk