STU hos Fonden Hedehuset (Særligt tilrettelagt ungdomsuddannelse)

​Overvejer du at tage en STU? Hos Harlekin STU i Mariager tilbyder vi den særligt tilrettelagte ungdomsuddannelse. Vi har nogle rigtigt gode STU-forløb, så du kan tage hele eller dele af din uddannelse hos os. Fonden Hedehuset ligger i Hobro, med faciliteter i Mariager, og vi har beboere og elever fra hele Midtjylland og Nordjylland.​​

Individuel STU med fokus på at opkvalificere eleven

Vores målgruppe er STU-elever, som har brug for et helhedsorienteret forløb, der foregår i trygge, overskuelige og forudsigelige rammer. Harlekin STU består af en række kreative og håndværksfaglige værksteder samt et køkken- og butiksforløb, som eleven kan blive tilknyttet. Alle vores forløb har fokus på de faglige, personlige og sociale kompetencer.

Et fuldt STU-forløb er af tre års varighed og er opbygget af fire byggeklodser:

  1. ​ Afklaring
  2. Værkstedundervisning
  3. Praktik
  4. Skoleundervisning

Alle forløb bliver individuelt tilrettelagt, så det bedst muligt kan opkvalificere eleven. Forløbet har fokus på, at eleven skal kunne fungere så selvstændigt som muligt i sit private og professionelle liv.​ Det er også muligt at tage dele af uddannelsen hos os. Du kan læse mere om de individuelle forløb her. Derudover tilbyder vi STU på vores afdelinger i Hobro, og du kan læse om Café På Banen her eller her.

Vi arbejder altid anerkendende og ressourcefokuseret, og du kan læse mere om vores pædagogiske tilgang her.

Kontakt os for at høre mere om uddannelsesforløbene

Du er velkommen til at få mere at vide om en STU (Særligt tilrettelagt ungdomsuddannelse) hos Harlekin og Fonden Hedehuset. Du kan ringe til os på telefon 98 54 16 82 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail hedehuset@hedehuset.dk.​

Vi ser frem til at høre fra dig!​

For at se denne Facebook video skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

Kontakt Hedehuset, hvis du har spørgsmål

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til vores botilbud. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Ring eller skriv til os hvis du vil vide mere om vores tilbud

Udover tilbud om bosted for børn og unge har vi også flere forskellige tilbud til voksne, bl.a. bosted til udviklingshæmmede voksne samt for borgere med autisme. 

Vi har 2 botilbud; en dagbeskæftigelse med bl.a. STU samt bostøtte til voksne i eget hjem.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvem vi er, og hvad vi kan som socialpædagogisk opholdssted.

Du er også altid velkommen til at komme forbi og kigge nærmere på vores opholdssted og botilbud – men af hensyn til os alle, beder vi dig kontakte os inden og aftale nærmere.

Fonden Hedehuset  -  ​Stations​vej 12, 1. sal, 9500 Hobro  -  CVR: 74663028  -  Tlf.: 98 54 16 82  -  E-mail: hedehuset@hedehuset.dk